Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

03 Temmuz 2012

Bir Ben Var Benden İçeri

*Aydın Söke- Güzel bir kahvaltıda

Hava sıcak bunaltıyor beni. Bünye tatil istiyor fakat daha çok var tatile ve hazırda bir tatil planı bile yok. Deniz kenarında bir bankta otursam seyretsem denizi. Dalsam hayallere kendimi dinlesem. Biriken iç hesaplarımı kapatsam artık. Devretmek istemiyorum sonbahara bu yaz kapansın bu hesaplar. Hayallerim için bir adım atsam mesela. Biliyorum bir adım atsam gelecek arkası ama korkuyorum işte. Aslında düşünmem fazla attığım adımların sonuçlarını ama işte düşüneceğim tuttu.

Aslında şu andaki tek hayalim kafamı dinlemek. Belki eskiden olduğu gibi katıla katıla ağlayarak içimdekileri dışarı vurmak. Oda artık olmuyor. Ağlayamazdım zaten gizli gizli ağlardım eskiden de fakat şimdi oda yok. Duygularımı çok arka plana atmaya başladım sanırım.

Eşimin doğum günüydü. Çok da değil hani yaşı ama o kadar uzun yıldır tanıyorum ki bana "oo sen bu yaşa bile geldin mi beee" dedirtiyor. Tabi benim 2 sene sonra göreceğim yaşlar. Biliyorum ama nedense içimde o büyüklüğe olgunluğa erişmiş hissetmiyorum kendimi. Hala çocuğum sanki hala o uçsuz bucaksız hayaller kuran 16 yaşındaki genç kızım. Sorulsa ister misin 16 yaşını yok istemem. Hepsi olduğu yerde dursun ben he yeni gelen yaşın eskisinden daha güzel olduğunu düşünüyorum.

Ve şimdi kızım var artık onun yaşlarını sayıyorum. Tam 42 aylık. Tam 3,5 yaşında. Kuzum da eylülde başlayacak kreşe ve sonrası gelecek okul hayatı. İnşallah üniversiteyi bitirdiğini de görürüz. Her ailenin çocuğunda görmek istediği mürvetleri görürüz. Kuzum şimdilerde doktor öğretmem olmak istiyor. Büyüdüğünde de gönlündeki mesleği alır eline ve gönlünce severek yapar inşallah.

Herkes için geçerli. Bende şimdilerde okuduğum mesleği yapmıyorum ama mutsuzuyum hayır değilim. Geçen sene hiç düşünmeden attım bir adım hoş halada düşünmüyorum ya. ama iyi geldi kendimi buldum buralarda. Sinirlendim, yıkıldım, neden burdayım dedim, ohh iyi oldu dedim ama bana çok başka bir pencere açtı. Çok yeni şeyler kattı. İyi kötü deneyimlerim oldu bunların sayesinde bilmediğim şeyler ve bilmediğim yerler keşfettim. Oldu oldu güzel oldu. Allah utandırmaz devamında da inşallah.


*İş çıkışı arkadaşlarla sahilde ve kuzuşun bu yaz denizle ilk buluşması

İçimde ne dolmuş ohh döktüm rahatladım. Karmakarışık oldu biraz hızlı hızlı düşünmeden yazınca böyle oluyormuş demek.

2 yorum:

  1. sen hep yazsan keşke arkadaşım..döksen içini..ben de daha 16 olduğum için ergen ergen konuşsak böyle:)

    YanıtlaSil
  2. ahh bende ne yazmak istiyorum aslında ama neden olmuyor bulamadım... 16 yaşımda ne yazardım bilsen zoicim kaç günlük kaç defter bitirdim...

    YanıtlaSil