Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

27 Ocak 2012

arada gelirim bennn

Uzun zaman oldu yazmayalı hem de çokkk. Aslında yazacak not alınması gereken çok şey var. Ama üşeniyorum yazmaya, yazsam da beğenmiyorum. Başlayayım yazmaya neler dökülecek aklımdan…


Tabi ilk olarak hayatımın anlamı kızım. Zor bir dönem geçiriyoruz ama yanı sıra dillendiği ve bizi devamlı şaşırttığı bir dönem. Benim hayatımda duyduğum en güzel cümleyi geçen gün söyledi “seni çok seviyorum anne”. Bunu duyduğumda içim nasıl sızlıyor işte onu kelimelerle anlatamam.

Tabi en büyük favorimiz pepee bu aralar. Sabah gözünü açıyor anne pepee yi aç diyor. Onun şarkılarını söylüyor. Mesela; geçen pepeenin “canım annem iyiki doğurdun beni “ şarkısını söylüyor. Babası kıskandı tabii bana da söyle dedi Beyza başladı söylemeye “ canım babam iyi ki doğurdun beni”. Canım kızım sen iyi ki bizim kızımız olarak doğdun.

Hava kötü olduğunda annemde kalıyor ben görüyorum akşamları oynuyoruz sonra çıkıyorum eve. Aslında çok da istekli bırakmıyoruz kendi istiyor gelmemek çünkü annemler daha eğlenceli. Benim kızım her zaman huysuz olduğundan bu karlı havada eve gitmek istiyor. Kızım yapma etme hastasın zaten sabah gelirken daha hasta olcaksın yok dinletemiyorum. Dün resmen koparıldık nasıl sarıldı anne götür diye ama daha sokağa çıktık yürüyemedik. Annem yalvarıyor gitme hasta olursun sana şöyle yapcam bunu alcam dinlemedi. Ben gittikten sonra dedesi balonlar getirmiş oyunu görünce beni unutmuş tabi… bu akşam evimize gideceğiz eğer bir desin annanneye gitmek istiyorum diye işte o zaman Beyza hanımla papaz oluruz.

Ne güzel kar yağıyor. Yarın inşallah biraz daha dolarda bizde kızımla kar topu oynarız. Tabi hastalığı da geçerse.

Bu kış o kadar çok hasta oldu ki ilk defa iğne oldu ilk defa bu kadar antibiyotik kullandı. Bu iltihaplar, mikroplar tepeden tırnağa her yerine uğradılar yavrumun. İlk defa gece öksürük nöbetine yakalandı ne yapacağımı bilemedim. Anne olarak çaresiz kalmak çok kötüymüş bunu anladım.

İlk defa bu kadar uzun yazdım herhalde inşallah devamı gelir. Benden bu kadar şimdilik.

2 yorum: