Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

10 Ağustos 2010

Bu da geçer...

Bu ne sıkıntı içimde ki? Hüngür hüngür ağlayasım var. Sebebini biliyorum havalardan ve hiçbir istediğimin olmaması... buz gibi olsun hava sarılayım battaniyeme titreyeyim gerekirsem ama şimdiden daha mutlu olurum kesin.

Kariyer hakkında çok düşünüyorum. Yapmak istediklerimde de hep bir engel çıkıyor. İçimde öyle bir volkan var ki patlamadı daha. Patlamaya hazır. Yetmiyor şimdi yaptıklarım, beni tatmin etmiyor. Çareyi nerde bulacağımı da bilmiyorum.

Ahh kızım ahhh ... Nasıl şekersin iş derken hep içim sızlıyor. Seni yalnız bıraktığım için. Özellikle telefonda ‘anni düştü’ diyerek ağlayışın ve telefonu kapattığında ‘anni üüüü’ diyerek anneannene telefonda bana nasıl cilvelendiğini anlatman. Kabartıyor içimi neden buradayım senin yanında değilim. Ama sabırsız bir anne olarak sen her ağladığında kasılsam ve migrenim başlasa da ben yine tüm günü senin yanında geçirmek istiyorum.

Daha bir çok şey. Aslında halime şükretmeliyim. Sevdiğim adam yanımda, meleğim kollarımda, iyi de bir işim var ama niye hala takıyorum her şeyi kafama.

2 yorum:

  1. geçer canım ..hepsi geçer..benim şuan verdiğim sınavları bir bilsen..

    YanıtlaSil
  2. hersey gecer, pnemlı olan saglık..zoıtsama sonuna kadar katılıyorum..emın ol yerınde olmak ıstemezdın ama o da basaracak, sen de gecıreceksın sıkıntılarını..bana da beklerim..byy

    YanıtlaSil